Bani din chestionare online

Posted by 716 days ago
Category: Sondaje platite
Tags: ,


Milioane de oameni din SUA, Europa, Australia şi din alte ţări dezvoltate câştiga bani fără să iasă din casa.
Participarea la sondaje plătite înseamnă că periodic veţi  primi scrisori pe e-mail specificat în timpul înregistrării cu invitaţii pentru a participa la sondaj şi a completa o ancheta pe sait-ul sondajului.
Intrebările se vor referi la opiniile dumneavoastră cu privire la diverse produse şi servicii. Ai nevoie să  deschizi link-ul, trimis prin poştă, şi să alegi răspunsuri la întrebări.
Plata pentru sondajele de opinie se efectuază imediat după rezultatele sondajului. Puteţi rezilia, de asemenea, participarea la sondaje de opinie în orice moment, sau refuza participarea la un sondaj special, fără o explicaţie.
Dacă aveţi timp liber şi cu banii situaţia este inversă, atunci, ca una dintre opţiuni este să încercaţi să începeţi să câştigaţi din sondaje plătite. Ce este? Încercaţi să înţelegeţi.
Sondaje plătite pe Internet – este probabil una dintre cele mai interesante metode de afaceri online. Esenţa acestei metode – Completare anchetelor on-line pentru a primi suma de bani câştigată după ce aţi dat toate răspunsurile la sondaje online.
Acest lucru ridică intrebarea – “Pentru ce companiile fac sondaje plătite şi plătesc  bani oamenilor obişnuiţi pentru opiniile lor?”
Totul aici este destul de simplu: în condiţii competitivităţii severe este foarte important de a crea ofertă atractivă pentru potenţiali cumpărători de produse sau servicii.
La elaborarea oricarei noi modele de bunuri de larg consum:
maşini şi componente pentru acestea, electrocasnice: aparat de cafea, noi tipuri de sampoane si geluri de dus, aparate de ras electrice, giganţii industriei vor să ştie ce anume preţuiesc consumatorii cel mai mult în produsul sau serviciul lor, care momente cruciale ale unui impact asupra consumatorilor de marfă se reflectă negativ, şi care, prin contrast, este pozitiv. Sondajele pot include, de asemenea, publicitatea unor bunuri.
Sondaje plătite se  potriviesc complet pentru acest scop, deoarece pentru companii este, mai degrabă, mai profitabil să plătească bani pentru anchete, decât pentru  bunuri şi apoi sa le aruncei într-un depozit de deşeuri, din cauza cererii reduse, sau chiar lipsa acesteia. Şi dacă veti compara costul de sondaje plătite efectuate din timp şi pierderile potenţiale din non-realizarea bunurilor şi serviciilor, primul va fiI mult mai mic. Ca urmare, producătorii de bunuri si servicii apeleaza la organizarea acestor sondaje plătite pe Internet sau pe străzi:
Odata cu dezvoltarea internetului sondaje on-line au devenit foarte populare pentrur ca  să faci studiul de piata pe Internet este mult mai uşor şi mai rapid (mii de participanţi pot completa anchete în acelaşi timp), mai ieftin (nu este nevoie sa plătească oameni care merg pe si strada  şi oferă spre completare trecatorilor anchete) si, desigur, mai eficient (respondenţi Deja “s-au aliniat” pentru a participa la sondaje plătite).

Deci, acum, când am realizat că producătorul plăteşte bani companiilor care organizează sondaje plătite şi acestea, la rândul lor, dau o parte din profit  participanţilor la sondaje, restul ramâne drept recompensa. Având în vedere ieşirea economiei mondiale din recesiune, şi intrarea sa în faza de recuperare în cele mai multe ţări, interesul in cercetarea de marketing este în creştere, acestea devin populare în rândul multor producători şi milioanelor consumatori. Posibilitatea de a câştiga vi se va oferi de douăzeci sau treizeci de site-uri, care efectuează sondaje plătite, in lume exista câteva sute asemenea saituri.

În principiu, să câştige raspunzand la sondaje plătite on-line, poate chiar şi un elev, un asemenea venit pe Internet este una dintre cele mai simple moduri de a lucra la distanţă, probabil, după PTC  site-uri. În cazul în care acestea din urmă sunt reduse la simpla apasare (click) pe link-uri de publicitate platite, şi, uneori să introduceţi codul captcha, la completarea  răspunsurilor la sondaje plătite ar trebui să aveţi ceva cunoştinţe, şi, uneori, de asemenea, pe lângă câtorva clicuri de mouse sa va exprimaţi opinia in câteva propoziţii!

Cât de mult să plăteşte pentru sondajele de opinie? Diferit. Dar, în medie, pentru douăzeci – treizeci de minute de sondaj primiţi de la  1$ la 3$, dar există sondaje şi de  7-10$.

Unele companii ofera programe şi loterii de caritate pentru participarea la sondaje,  doar dvs decideţi.
Dacă anume dvs câştigaţi 10.000 de euro? Cine ştie?
Unele companii platesc prin WebMoney sau prin reîncarcare creditului de mobil.
Există chestionare care pentru completarea anchetelor  oferă produse din magazine online …
În timpul înregistrării, vei avea posibilitatea de a alege un sitem de plată potrivit pentru tine deasemenea şi chestionare potrivite.

Cum să câştigi la maxim răspundând on-line la sondaje plătite?

1. Desigur, cantitatea contează. Înregistraţi-vă pe toate site-urile oferite, care plătesc bani pentru sondaje on-line pentru a obţine cel mai mare număr posibil de anchete.
Încă mai trebuie să ştie ceva despre CINT-panoul. Acest panou este folosit de multe site-uri de sondaje.

Înregistrândute pe un site care foloseste CINT-panoul, pe alt site cu aceleaşi datele de înregistrare cel mai probabil vei fi respins, astfel încât ai nevoie să schimbi ceva în datele de înregistrare, de exemplu, autentificări,  e-mail, telefon, sau să înregistrăzi pe cineva din familie. Cel mai important lucru este să nu greşeşti atunci când răspunzi  la chestionarul şi să nu confuzi  datele specificate la înregistrare.

2.Calitate, de asemenea, are valoare. Când vă înregistraţi pe saitul de  sondaje completaţi cât mai complet posibil formularul de înregistrare.
Puteţi să minţiţi puţin, de exemplu, în cazul în care nu aveţi un câine sau un permis de conducere, scrieţi că aveţi!Nimeni nu o sa verifice, iar atunci când se trimite un alt sondaj de soferi sau de proprietarii de câini acest lucru vă va duce pe lista de potenţialii respondenţi.

3. Începeţi  sondajele corect, ca să nu fiţi eliminaţit. La întrebarea dacă dvs sau cineva din familia dumneavoastră lucraţi în următoarele domenii … intotdeauna raspundeţi NU, inafara cazurilor când pe listă există domeniul de activitate, specificat de tine în formularul de înregistrare. La întrebarea dacă aveţi de gând să cumpăraţi ceva în următoarele 3 luni? întotdeauna raspundeţi “Da”.
Aţi prins idea? Ar trebui întotdeauna să te araţi cumpărător activ pentru că compania de sondaje plătite să preţuiască opinia dumneavoastră.

4. Înregistraţi-vă în toate societăţile incluse în lista noastră de saituri de sondaje platite, precizaţi aceeaşi adresă de e-mail, (cu excepţia CINT-panoului), pentru a verifica in mod rapid şi uşor noi invitaţii la sondaje.
Încercaţi să verificaţi căsuţa poştală de la cel puţin o dată pe zi, şi în aceeaşi zi, încercaţi să raspundeţi la sondaje plătite trimise.

Acest lucru se datorează faptului că sondajele sunt închise automat, cât mai curând a recrutat o serie de anchete,  specificate de către client care a plătit sondajul. Desigur, opinia dumneavoastră ar trebui să intre în acest număr!
Acesta este un lucru real de distanţă de acasă. Pentru că nu este nevoie sa mergeţi undeva. Totul de ce aveţi nevoie este  Internet şi dorinţa de a face bani.

Pentru a începe lucrul cu sondaje plătite, trebuie să ştiţi lista de companii care sunt implicate în efectuarea unor astfel de sondaje.
În plus la asta, trebui să avet conturi într-o varietate de sisteme electronice de bani.
După aceea, vaţi fi capabil fa bani acasa si castigaţi un salariu decent!
Vă sugerez să incepeţi cu înregistrarea pe site-uri de sondaje românesti, şi apoi sa treceţi la anchetele plătite în străinătate.

5 Comments

ma intereseaza si pe mine lista d-voastra de site-uri

ma intereseaza si pe mine lista dvs. de site-uri, multumesc

vreau si eu site-uri cu astfel de chestionare.

care este lista dvs. de site-uri? multumesc

Este vreun site unde pot sa vad aceste chestionare? ma-r interesa acest lucru, multumesc anticipat!

Vezi Publicitate
Domain parking
Pentru ce este necesar magazinul online?
Vinde link-uri
Câştiguri pe fişiere
Marketing de reţea
Introduceți captcha
Bani pe jocuri online
Clicuri pe bannere
Sondaje plătite